32 De Març (Edición En Catalán)

32 De Març (Edición En Catalán)

por Xavier Bosch

Libro, eBook y Audiolibro de 32 De Març (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de 32 De Març (Edición En Catalán)

32 De Març (Edición En Catalán) – Xavier Bosch

La Barbara, venedora de drets literaris internacionals, s’instal·la a París com a refugi. Per deixar enrere una experiencia que l’ha trasbalsat, se’n va a viure a casa de la seva àvia, la Margaux, amb qui té un vincle molt especial. Un matí de 2008, l’any de la gran nevada, la Barbara es troba un jove desconegut dormint al seu sofà vermell. L’enigmàtic fotògraf que no retrata mai persones l’ajudarà en una recerca inesperada. Junts, descobriran els secrets de la mamie Margaux, una dona que va sobreviure l’ocupació alemanya de París a la segona guerra mundial.

En «32 De Març», Xavier Bosch ens transporta a una París envoltada de misteri i intriga. Amb una prosa àgil i captivadora, l’autor ens endinsa en una recerca inesperada que revelarà els secrets amagats de la Margaux, l’àvia de la protagonista, que va viure l’ocupació alemanya de París durant la segona guerra mundial.

La trama d’aquesta novel·la ens manté en suspens des del primer moment, amb una combinació perfecta d’emocions, història i intriga. Xavier Bosch ens convida a descobrir els vincles familiars, els secrets del passat i les conseqüències de les decisions preses en moments de dificultat.

Amb una narració detallada i evocadora, l’autor ens transporta a l’ambient de la París dels anys de guerra, recreant amb precisió els detalls i les emocions de l’època. El personatges, tant la Barbara com el jove fotògraf desconegut, estan ben desenvolupats i ens conviden a connectar amb les seves vivències i experiències.

«32 De Març» és una obra que et captivarà des del primer capítol. Amb una trama ben construïda i uns personatges carismàtics, aquest llibre et mantindrà enganxat fins a l’última pàgina. No et perdis la oportunitat de viatjar a través de les paraules de Xavier Bosch i descobrir els secrets de la mamie Margaux.

32 De Març (Edición En Catalán) és una obra que no et deixarà indiferent. Amb una combinació perfecta d’emoció i intriga, aquest llibre et convida a explorar el passat i descobrir els secrets amagats de la teva pròpia història. No deixis escapar aquesta oportunitat única de llegir una novel·la que t’atraparà des del primer moment.

Más sobre 32 De Març (Edición En Catalán)

Editorial: Univers

Cantidad de páginas: 576

Año de publicación: 2023

ISBN: 9788418887420

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de 32 De Març (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada