Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

por Marta Orriols

Libro, eBook y Audiolibro de Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edició En Català) és una novel·la delicada i intensa escrita per Marta Orriols, una autora reconeguda en el panorama literari actual. Publicada per la prestigiosa editorial Edicions Del Periscopi, aquesta obra ens presenta la història de Paula, una neonatòloga de quaranta anys que es troba en un moment crucial de la seva vida.

Quan una revelació inesperada i una pèrdua sobtada sacsegen el seu món, Paula s’immergirà en ella mateixa i es trobarà cara a cara amb la ràbia, la por, el desig i la necessitat de reconstruir-se. Desorientada i sentint una geografia emocional que se li escapa de les mans, haurà de lluitar fins i tot contra si mateixa per trobar l’equilibri.

La narrativa d’Orriols és emotiva i reflexiva, convidant-nos a reflexionar sobre allò que és essencial a la vida. Amb una maduresa estilística excepcional, l’autora ens transporta a través dels pensaments més profunds de la protagonista, acompanyant-la en el seu procés de reconciliació amb un món que ja no és el que era.

Amb una prosa cuidada i una trama que captiva des de les primeres pàgines, Aprendre A Parlar Amb Les Plantes és un llibre que ens parla de la força de l’instint de supervivència i de la capacitat de trobar la llum enmig de la foscor. És una obra íntima que ens submergeix en les emocions més intenses i ens convida a fer una reflexió profunda sobre nosaltres mateixos.

Si t’agraden les novel·les amb una gran càrrega emocional i una prosa exquisida, Aprendre A Parlar Amb Les Plantes és una lectura que no et pots perdre. Endinsa’t en aquesta història fascinant i deixa que les paraules de Marta Orriols t’acompanyin en aquest viatge inoblidable.

Más sobre Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

Editorial: Edicions Del Periscopi

Cantidad de páginas: 256

Año de publicación: 2018

ISBN: 9788417339111

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Aprendre A Parlar Amb Les Plantes (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada