Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)

Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)

por Jory John

Libro, eBook y Audiolibro de Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)
Au, Bona Nit! (Edición En Catalán) – Reseña del libro

Au, Bona Nit! (Edición En Catalán) – Reseña del libro

Arriba la nit i Ós està esgotat. L’única cosa que desitja és dormir. Però el seu veí, Ànec, no vol el mateix. Ell està més despert que mai, i té moltes propostes per realitzar activitats diverses… amb Ós.

Aquest divertit àlbum il·lustrat, titulat «Au, Bona Nit!» i escrit per Jory John, és publicat per la editorial Andana. L’autor Benji Davies, conegut per altres obres com La balena i L’illa de l’avi, s’uneix a Jory John per crear aquesta història que farà que l’hora de dormir sigui un moment molt especial.

Au, Bona Nit! ens porta a aquest moment del dia en què estem molt esgotats i l’únic que volem és dormir. No obstant això, apareix un «veí» ple d’energia i amb insomni, Ànec, que farà tot el possible per mantenir Ós despert.

Amb un text ple de ritme i humor, el lector s’identificarà amb els personatges i gaudirà de les il·lustracions de Benji Davies, les quals capturen l’energia d’Ànec i el cansament d’Ós. La història evoluciona cap a un final molt divertit.

Aquest llibre és perfecte per a tota la família, ja que tant els petits com els més grans es divertiran i s’identificaran amb la situació presentada. «Au, Bona Nit!» es convertirà en un dels llibres imprescindibles a l’hora de dormir.

Les encertades il·lustracions són fantàstiques i tendres, i es fusionen a la perfecció amb l’humor del text. Els pares somnolents i els seus fills no podran deixar de llegir aquest llibre que els mantindrà entretinguts fins a l’última pàgina.

En resum, «Au, Bona Nit!» és un llibre encantador i divertit que captura l’essència de l’hora de dormir i ens mostra com les relacions entre amics poden ser complicades però alhora plenes de moments especials.


Más sobre Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)

Editorial: Andana

Cantidad de páginas: 32

Año de publicación: 2016

ISBN: 9788416394296

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Au, Bona Nit! (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada