Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

por Vv.aa.

Libro, eBook y Audiolibro de Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Català-Anglès) (Edició en Català) és un llibre que ofereix una visió fascinant de la trajectòria artística de Carmen Calvo, guardonada amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques. Aquesta artista espanyola va marcar un abans i un després en l’escena artística dels anys setanta, i aquest llibre ens permet endinsar-nos en la seva obra a través d’una cuidada edició bilingüe en català i anglès.

Calvo, amb la seva formació en belles arts i en el món de la terrisseria, va aconseguir subvertir els codis establerts i tractar el fang com si fos pintura o escultura. A través de les seves fotografies manipulades amb objectes o pintura, l’artista configura una crítica social a l’Espanya hermètica de la postguerra. Aquesta visió crítica i provocadora es fa evident en cada pàgina d’aquest llibre, que ens convida a reflexionar sobre els temes socials i polítics que han marcat la història recent de l’Espanya contemporània.

La Fundació Museu Picasso de Barcelona, reconeguda internacionalment per la seva tasca en la promoció de l’art i la cultura, és la responsable de la publicació d’aquest llibre, assegurant-nos una edició de gran qualitat i rigor. L’edició bilingüe en català i anglès ens permet gaudir de l’obra de Calvo en tota la seva riquesa i complexitat, i alhora obrir-se al públic internacional, estenent els límits de la seva influència i reconeixement.

Amb el seu estil únic i inconfusible, Carmen Calvo ens transporta a un món on l’art es converteix en una eina de crítica i expressió. A través d’aquest llibre, els lectors descobriran la seva obra en tota la seva plenitud, permetent-nos apreciar la seva visió artística i la seva contribució al panorama cultural contemporani.

Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Català-Anglès) (Edició en Català) és una obra imprescindible per a tots aquells amants de l’art i la cultura que busquen aprofundir en la trajectòria d’aquesta artista única. Amb una edició de qualitat i un contingut ric i provocador, aquest llibre captivarà els lectors des de la primera pàgina fins a l’última.

Más sobre Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

Editorial: Fundacio Museu Picasso De Barcelona

Cantidad de páginas: 192

Año de publicación: 2023

ISBN: 9788412641967

Encuadernación: Tapa Dura

Libro y Audiolibro de Carmen Calvo (Ed. Bilingüe Catala-Angles) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada