Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)

Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)

por Vv.aa.

Libro, eBook y Audiolibro de Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)
Contes Per Anar A Dormir (Edició En Català)

Contes Per Anar A Dormir (Edició En Català)

Contes Per Anar A Dormir és una fantàstica col·lecció de llibres plens de relats clàssics coneguts per tots, així com d’altres menys famosos. Amb un text clar, amè i senzill, aquesta edició en català és una opció ideal perquè els petits lectors gaudeixin amb la lectura abans d’anar-se a dormir.

Amb més de cinc-cents pàgines de fantasia i imaginació, aquest llibre ofereix una selecció enriquidora de contes que captivarà l’atenció dels nens. Cada pàgina està acompanyada de simpàtiques il·lustracions que donen vida als personatges i als escenaris, fent que l’experiència de llegir sigui encara més emocionant.

Els relats es presenten d’una manera que és atractiva i comprensible per als joves lectors, fomentant així el seu amor per la lectura i la seva capacitat de comprensió. A més, aquesta edició en català permet als nens connectar amb la seva cultura i llengua materna, afavorint el seu desenvolupament lingüístic.

Contes Per Anar A Dormir (Edició En Català) és una obra que estimula la imaginació dels nens i els transporta a mons meravellosos plens de fantasia. Cada conte és una oportunitat per somiar despert i crear les seves pròpies aventures.

Si busques una manera d’enriquir les rutines nocturnes dels més petits amb una lectura divertida i educativa, aquest llibre és la resposta. Amb Contes Per Anar A Dormir, els nens descobriran un món de màgia i entreteniment abans de tancar els ulls i somniar.


Más sobre Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)

Editorial: Todolibro Ediciones

Cantidad de páginas: 526

Año de publicación: 2011

ISBN: 9788499133096

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Contes Per Anar A Dormir (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada