Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

por Carles Porta

Libro, eBook y Audiolibro de Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

Crims: Llum A La Foscor (Edició En Català) és un llibre escrit per Carles Porta i publicat per la prestigiosa editorial La Campana. En aquesta obra, Porta relata deu històries reals, deu crims estremidors que ens submergiran en un món fascinant i intrigant.

El genere de la «crònica negra» té els elements bàsics per captivar-nos: grans personatges i una trama potent. Carles Porta ha treballat amb mestria els ingredients d’aquest gènere per crear relats que captiven centenars de milers d’espectadors, oients i lectors.

Llum a la foscor ens presenta deu històries reals triades pel seu impacte social, el perfil dels acusats, la complexitat de la investigació o la sorprenent resolució del cas. Aquestes històries ens porten a explorar la part fosca de la nostra societat, descobrint una realitat que no podem ignorar.

Carles Porta il·lumina cadascuna d’aquestes històries per revelar-ne tots els angles, permetent-nos extreure’n les nostres pròpies conclusions. Més enllà de les investigacions i les sentències, aquest llibre ens convida a reflexionar sobre nosaltres mateixos i el món que ens envolta.

Si ets un apassionat de la crònica negra i busques una lectura que et captivi des del primer moment, Crims: Llum A La Foscor és el llibre perfecte per a tu. Endinsa’t en aquest recull d’històries reals que et mantindran enganxat fins a l’última pàgina.

Más sobre Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

Editorial: La Campana

Cantidad de páginas: 336

Año de publicación: 2022

ISBN: 9788418226182

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Crims: Llum A La Foscor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada