Des De Dins (Edición En Catalán)

Des De Dins (Edición En Catalán)

por Martin Amis

Libro, eBook y Audiolibro de Des De Dins (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Des De Dins (Edición En Catalán)

Des de Dins (Edició en Català) és una obra fascinant del reconegut escriptor Martin Amis. En aquest llibre, Amis explora experiències personals, evoca persones importants per a ell i reflexiona sobre l’escriptura com l’art de narrar i donar sentit. Amb una estructura única i una prosa envolvent, Des de Dins ens transporta a un món íntim i complex.

Amb una trama que barreja memòries novel·lades, episodis de la pròpia vida i un assaig sobre el poder de la literatura, aquesta obra desafia les convencions i ens convida a explorar les múltiples dimensions de la creació literària. Martin Amis ens presenta tres figures fonamentals per a ell: el mentor Saul Bellow, l’amic Christopher Hitchens i l’esquiu i genial Philip Larkin. A més, el llibre aborda altres temes com els endimoniats amors de joventut, la vida familiar i els grans temes de l’època, com el terrorisme i l’antisemitisme.

Els crítics han elogiat Des de Dins com una «desinhibida barreja d’autoficció i imaginació», una obra que captiva i sorprèn amb cada pàgina. És un llibre que no es pot classificar fàcilment, una experiència literària total que satisfarà tant els lectors apassionats de l’obra d’Amis com aquells interessats en explorar les possibilitats de la literatura, la memòria i la vida.

Per als admiradors de Martin Amis, Des de Dins és un retorn a la seva brillant producció anterior, mentre que als nouvinguts els convidarà a explorar la riquesa de la seva obra. Amis és reconegut com un dels grans escriptors britànics en actiu, i aquest llibre és considerat per molts com el seu més bonic. Una obra que no et pots perdre!

Más sobre Des De Dins (Edición En Catalán)

Editorial: Anagrama

Cantidad de páginas: 760

Año de publicación: 2021

ISBN: 9788433916006

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Barcelona

Libro y Audiolibro de Des De Dins (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada