Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

por Vv.aa.

Libro, eBook y Audiolibro de Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinònims I Antònims (2ª Ed) (Edició En Català) és una obra essencial per a tots aquells que volen dominar la llengua catalana. Amb un total de 82.000 sinònims i antònims, aquest diccionari proporciona una gran varietat de paraules per enriquir el vocabulari i millorar l’expressió escrita i oral.

Amb 26.000 entrades i 2.000 lemes comentats, aquest diccionari ofereix una gran quantitat d’informació i recursos per als usuaris. Els comentaris adjunts a les entrades faciliten la tria del sinònim o antònim més adequat per a cada context, permetent als lectors expressar-se amb precisió i elegància.

A més, aquest diccionari inclou les variants sinonímiques balears, valencianes i nord-occidentals, degudament marcades. Aquesta característica és especialment útil per a aquells que desitgen comprendre i utilitzar el català en diferents dialectes i regions.

Amb un enfocament especialment dissenyat per satisfer les necessitats dels estudiants de Secundària i Batxillerat, aquest diccionari és una eina imprescindible per a millorar les habilitats de comunicació i ampliar el coneixement de la llengua catalana.

En resum, Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinònims I Antònims (2ª Ed) (Edició En Català) és un recurs fonamental per a qualsevol persona que desitgi aprofundir en el coneixement de la llengua catalana. Amb un ampli ventall de sinònims i antònims, comentaris útils i variants regionalment marcades, aquest diccionari és una eina indispensable per a millorar la fluïdesa i precisió en l’ús de la llengua catalana.

Más sobre Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

Editorial: Vox / Bibliograf

Cantidad de páginas: 704

Año de publicación: 2012

ISBN: 9788499740454

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Diccionari Manual De Llengua Catalana: Sinonims I Antonims (2ª Ed ) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada