El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

por Jesus Moncada

Libro, eBook y Audiolibro de El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

El Café de la Granota, la segona col·lecció de contes de Jesús Moncada publicada per primera vegada el 1985, és una obra que transporta als lectors a l’antiga vila de Mequinensa, l’univers propi d’aquest aclamat escriptor català. Aquesta edició, a cura d’Hector Moret, professor d’ensenyament secundari i investigador de la llengua i la literatura catalanes a l’Aragó, és una eina d’orientació didàctica que ofereix una oportunitat única per aprofundir en l’estudi i la difusió d’aquesta obra mestra.

El llibre ofereix una breu descripció de la vida de l’autor i del conjunt de la seva producció literària, a més d’una anàlisi detallada dels aspectes més significatius d’El Café de la Granota. A través d’aquestes pàgines, el lector descobrirà un ventall de propostes i suggeriments de treball que facilitaran la comprensió i l’assimilació d’aquesta fascinant obra.

Amb una prosa vibrant i una mirada perspicaç, Moncada ens transporta a un vell café d’una costeruda i riallera vila a la vora esquerra de l’Ebre. És en aquesta atmosfera única on un amatent cronista recull les històries d’una peculiar i irònica parroquia, especialment del vell Cristòfol, qui és la memòria viva de la vila. A través d’aquestes històries, anotades amb to d’humor i crítica social, desfilen una galeria de personatges fascinants.

Entre aquests personatges, destaca un Sísif nostrat, un dissortat delinqüent vocacional, uns incondicionals aficionats al futbol vilatà amb un camp d’esports singular, un pages massa atent amb les propietats dels seus vens i un confident. Aquesta varietat de personatges retratats per Moncada ens convida a explorar les complexitats de la vida quotidiana d’aquesta vila i ens ofereix una visió profunda i reveladora de la condició humana.

Amb El Café de la Granota, Jesús Moncada ens captiva amb la seva prosa magistral i la seva capacitat de crear personatges vívids i autèntics. Aquesta obra és un testimoni inestimable de la riquesa de la literatura catalana i ens convida a explorar i apreciar el món literari de Moncada.

En resum, El Café de la Granota és una obra literària que captiva els lectors des del primer moment. Amb una combinació de humor, crítica social i una prosa exquisida, Moncada ens transporta a un món fascinant i ens convida a reflexionar sobre la condició humana. Aquest llibre és una lectura imprescindible per a tots els amants de la literatura catalana i una mostra brillant del talent de Jesús Moncada com a escriptor.

Más sobre El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

Editorial: Educ@ula

Cantidad de páginas: 176

Año de publicación: 2010

ISBN: 9788492672905

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de El Cafe De La Granota (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada