El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

por Miguel Angel Vidal

Libro, eBook y Audiolibro de El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

«El jardí de les Hespèrides» és una obra literària escrita per Miguel Angel Vidal i publicada per l’editorial Moll. Aquesta novel·la narra el fascinant viatge dels mariners de la Santa Maria, que van acompanyar Cristòfor Colom en la seva cerca de la ruta occidental cap a les Índies.

El llibre ens presenta les històries personals de cada un dels diferents personatges, que s’entrellacen amb el relat del viatge, el naufragi i l’aventura posterior a La Espanyola. Aquestes històries funcionen com a peces d’un trencaclosques que es van ajuntant a mesura que avança la trama, conformant un fresc que representa a la perfecció la vida de l’època.

Les intrigues, els amors i els odis, la misèria, l’avarícia, la por i les revenges són elements que marquen les personalitats dels protagonistes, personatges psicològicament ben perfilats i d’una tremenda humanitat. Aquesta característica atrapa completament el lector, que es veurà immers en un món ric en emocions i situacions que captiven la seva atenció.

Amb «El jardí de les Hespèrides», Miguel Angel Vidal ens ofereix una obra literària que no només ens transporta a una època passada, sinó que ens permet entendre i connectar amb les motivacions, desitjos i anhels dels personatges. A través d’una prosa envolvent i detallada, l’autor ens convida a explorar els racons més íntims de la psicologia humana i a reflexionar sobre els aspectes universals de la condició humana.

Amb aquesta obra, Miguel Angel Vidal demostra el seu domini de la narrativa i la seva capacitat per captivar els lectors amb una trama apassionant i personatges inoblidables. «El jardí de les Hespèrides» és una lectura que no deixarà indiferent ningú, una experiència que mantindrà el lector immers en un món ple de sorpreses i emocions fins a l’última pàgina.

Más sobre El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

Editorial: Moll

Cantidad de páginas: 456

Año de publicación: 2008

ISBN: 9788427321847

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de El Jardi De Les Hesperides (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada