El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)

El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)

por J.r.r. Tolkien

Libro, eBook y Audiolibro de El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)
El Senyor dels Anells (Edición En Catalán) – J.R.R. Tolkien

El Senyor dels Anells (Edición En Catalán)

A la història de la literatura hi ha pocs llibres tan singulars i imaginatius com El Senyor dels Anells (1954), una fantasia èpica on es relata la titànica lluita que sostenen els Pobles Lliures de la Terra Mitjana contra les forces del Mal liderades per en Sàuron, el Senyor dels Anells, que pretén apropiar-se l’Anell del Poder i dur la destrucció i la mort a tota la Terra Mitjana.

En aquesta imposant epopeia, l’escriptor britànic John Ronald Reuel Tolkien (1892-1973) ens mostra que la desmesurada ambició de poder acaba corrompent a qui la pateix i que aquesta avidesa només es pot combatre amb la pràctica de virtuts com la humilitat, la camaraderia, el coratge i la perseverança.

Aquests valors són els que permetran a homes, elfs, nans i hòbbits vèncer tota mena d’obstacles i anihilar finalment l’exèrcit sinistre d’en Sàuron.

En la traducció al català d’El Senyor dels Anells, Francesc Parcerisas ha recreat l’univers fascinant del llibre de Tolkien sense perdre un bri de la bellesa i la vivacitat del llenguatge amb què va ser escrita la novel·la.


Más sobre El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)

Editorial: Vicens-vives

Cantidad de páginas: 408

Año de publicación: 2019

ISBN: 9788431668686

Lugar de edición: España

Libro y Audiolibro de El Senyor Dels Anells (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada