Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

por Anita Ganeri

Libro, eBook y Audiolibro de Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

Geodetectius 1. El Cicle De L’Aigua (Edició En Català) és una fascinant aventura literària que ens convida a descobrir el sorprenent cicle de l’aigua. Escrit per Anita Ganeri i publicat per la prestigiosa editorial La Galera, aquest llibre és perfecte per als més petits de la casa que vulguin explorar i aprendre sobre les ciències naturals.

Amb una il·lustració a tot color, aquesta obra captiva als lectors amb una combinació de dades i infografies que estimulen la imaginació i el pensament crític dels joves. A través de les seves pàgines, som transportats als núvols, on viatgem i observem com les gotes de pluja cauen a la terra per ser arrossegades pels rius. És una experiència fascinant que ens convida a explorar, crear i investigar juntament amb els Geodetectius!

A més de la seva apassionant trama, aquest llibre també inclou un glossari que ajuda als lectors a comprendre els conceptes clau tractats en la història. A més, al final de la lectura, els joves poden posar a prova els seus coneixements amb un test que avalua el que han après. Aquesta combinació d’entreteniment i aprenentatge fa d’aquest llibre una eina ideal per a pares i mares que vulguin introduir els seus fills en el món de les ciències naturals de manera divertida i interactiva.

No deixis passar l’oportunitat de viure les emocionants aventures dels Geodetectius mentre descobreixes el cicle de l’aigua. Aquesta obra, amb el seu esperit educatiu i entretingut, captivarà la teva imaginació i et farà somniar. Endinsa’t en aquest món fascinant i explora juntament amb els Geodetectius. Estan llestos per a l’aventura… i tu?

Más sobre Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

Editorial: Editorial La Galera

Cantidad de páginas: 32

Año de publicación: 2020

ISBN: 9788424667290

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: España

Libro y Audiolibro de Geodetectius 1. El Cicle De L Aigua (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada