Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

por J.k. Rowling

Libro, eBook y Audiolibro de Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

Harry Potter i la Pedra Filosofal és una obra magistral de J.K. Rowling que ha captivat milions de lectors durant els últims 20 anys. Aquesta edició en català, publicada per Empúries, és una autèntica joia per als fans de Harry Potter i per als amants de la literatura en general.

Amb aquesta primera entrega de la saga, ens endinsem en el món màgic de Hogwarts, on el jove Harry descobreix el seu veritable destí com a bruixot. Acompanyat dels seus nous amics, Ron i Hermione, Harry ha de superar nombrosos obstacles i enfrontar-se a les forces del mal per aconseguir la Pedra Filosofal.

El llibre ens transporta a un univers ric i detallat, ple de personatges memorables i situacions emocionants. Amb la seva ploma àgil i imaginació desbordant, Rowling ens convida a viure aventures extraordinàries i a explorar temes com l’amistat, el valor i la superació personal.

A més, aquesta edició en català ens permet gaudir de la versió original de la història en tota la seva glòria. Els lectors podran apreciar l’encant de la llengua catalana i submergir-se encara més en el món màgic de Harry Potter.

Per completar aquesta experiència única, l’edició especial de Ravenclaw de Harry Potter i l’Orde del Fènix ens ofereix il·lustracions espectaculars de Levi Pinfold, guanyador de la medalla Kate Greenaway. Aquestes imatges captiven l’atenció del lector i enriqueixen encara més la lectura, donant vida als personatges i als escenaris.

En resum, Harry Potter i la Pedra Filosofal (Edició en Català) és una obra imprescindible per a tots els fans de la saga i per a tots aquells que gaudeixen d’una bona història plena de màgia i aventura. Si encara no has tingut l’oportunitat de llegir-la, no dubtis a fer-ho. T’espera un món fascinant que no et deixarà indiferent.

Más sobre Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

Editorial: Empuries

Cantidad de páginas: 304

Año de publicación: 2001

ISBN: 9788475967745

Lugar de edición: España

Libro y Audiolibro de Harry Potter I La Pedra Filosofal (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada