L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

por Steve Smallman

Libro, eBook y Audiolibro de L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

«L’Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir)» – Un Conte Deliciós Sobre Amistat, Generositat i Acceptació de les Diferències

«L’Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir)» és un conte escrit per Steve Smallman i publicat per la prestigiosa editorial Beascoa. Aquesta encantadora història, escrita en català, està plena de valors importants com l’amistat, la generositat i l’acceptació de les diferències.

La trama gira al voltant d’un vell llop afamat que sempre ha de conformar-se amb una miserable sopa de verdures per sopar. Però una nit, es produeix un esdeveniment inesperat: algú truca a la porta de la petita cabana del llop. I qui és? Doncs, ni més ni menys que un pobre xaiet perdut.

A partir d’aquí, el llop comença a idear un pla per preparar un estofat suculent amb el qual omplirà l’estómac. Però el xaiet no vol ser el gran àpat del llop, el que realment vol és ser el seu amic. Així doncs, es desencadena una entranyable història d’amistat.

Aquest conte captiva els lectors amb la seva narració divertida i emotiva. Les il·lustracions de Steve Smallman aporten vida als personatges i a l’ambient de la història, fent que el lector es submergeixi completament en aquest món màgic.

En resum, «L’Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir)» és un llibre que no et pots perdre si vols gaudir d’una lectura encantadora plena de valors importants com l’amistat, la generositat i l’acceptació de les diferències. És un conte que ens recorda la importància de ser amics i de valorar les persones tal com són. Un llibre que segurament et farà somriure i et deixarà amb una sensació càlida al cor.

Obtén el teu exemplar d’aquesta meravellosa història i gaudeix d’hores de diversió i aprenentatge amb «L’Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir)».

Más sobre L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

Editorial: Beascoa

Cantidad de páginas: 32

Año de publicación: 2007

ISBN: 9788448824556

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de L Ovelleta Que Va Venir A Sopar (Ja Se Llegir) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada