La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)

La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)

por Merce Rodoreda

Libro, eBook y Audiolibro de La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)
La Meva Cristina I Altres Contes (Edició En Català) – Merce Rodoreda

La Meva Cristina I Altres Contes (Edició En Català)

Merce Rodoreda

Publicat per Edicions 62

Nova edició d’un dels grans llibres de Merce Rodoreda, contemporani i perfectament a l’altura de La plaça del Diamant. En tres o quatre anys (1960-1963), sola a Ginebra, Merce Rodoreda va crear les obres més importants de la seva carrera: La plaça del Diamant, «Flors», La mort i la primavera i un recull extraordinari de narracions: La meva Cristina i altres contes. Aquesta nova edició és la primera que incorpora al final, per expressa voluntat de l’autora, el conte «Semblava de seda», escrit deu anys més tard. Els contes d’aquest volum mostren una voluntat de renovar el gènere. L’escriptura, treballada i intensa, i una imaginació poderosa donen com a resultat uns contes d’abast universal que s’allunyen de la crònica i del realisme estricte i conviden el lector a universos singulars.


Más sobre La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)

Editorial: Edicions 62

Cantidad de páginas: 208

Año de publicación: 2020

ISBN: 9788429778359

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Barcelona

Libro y Audiolibro de La Meva Cristina I Altres Contes (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada