La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

por Vv.aa.

Libro, eBook y Audiolibro de La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

La pastisseria i la cuina de la garrofa (2ª Ed.) és un llibre fascinant que ens ofereix un aplec de receptes úniques i innovadores centrades en la garrofa, un producte humil i sovint menystingut de la nostra terra. Amb una perspectiva respectuosa de la garrofa i la seua tradició, la Fundació Alícia ha col·laborat amb professionals de la restauració, pastisseria, fleques i escoles de cuina per presentar-nos un treball d’autèntica excel·lència.

El llibre no només ofereix un conjunt de receptes de base proporcionades per la Fundació Alícia, sinó que també inclou les aportacions de professionals diversos. Això ens permet descobrir plats sorprenents on la garrofa es converteix en un ingredient nou, saborós i versàtil adequat per a tot tipus de menjars. Algunes de les propostes més interessants inclouen el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia i el compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.

Per a aquells professionals i afeccionats al món de la cuina, aquest llibre despertarà la curiositat i proporcionarà una nova perspectiva sobre l’ús de la garrofa en la gastronomia. A més, la introducció del llibre, realitzada pel prestigiós periodista, gastrònom i professor d’enogastronomia de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega, aporta una visió experta i enriquidora.

Amb La pastisseria i la cuina de la garrofa (2ª Ed.), descobrirem un univers culinari fascinant i inspirador, ple de sabors únics i propostes innovadores. Aquest llibre és una lectura imprescindible per a tots aquells que desitgen explorar noves possibilitats en la cuina i descobrir el potencial de la garrofa com a ingredient estrella.

Más sobre La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

Editorial: Onada

Cantidad de páginas: 72

Año de publicación: 2016

ISBN: 9788416505593

Lugar de edición: España

Libro y Audiolibro de La Pastisseria I La Cuina De La Garrofa (2ª Ed.) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada