La Puta D Oros (Edición En Catalán)

La Puta D Oros (Edición En Catalán)

por Elena Torres Girbau

Libro, eBook y Audiolibro de La Puta D Oros (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Puta D Oros (Edición En Catalán)

La Puta D Oros (Edición En Catalán) – Reseña del Libro

La Puta D Oros (Edición En Catalán)

La puta d’oros és una novel·la que parla de persones i de senti ments; uns senti ments capaços de transformar les vícti mes en botxins. Una novel·la plena de mati sos, on res és del tot blanc ni negre. Una narració actual, amb un llenguatge directe i sense concessions; una història que parla d’avui i també d’un passat no gaire llunyà que no podem oblidar.

Febrer de 1976, Barcelona. Després d’una manifestació anti franquista, un escamot de l’extrema dreta apallissa una jove fi ns a deixar-la per morta. Malgrat la violència de l’agressió, la vícti ma sobreviu. Tot i que no els ha vist la cara, té la certesa de qui és el responsable de l’atac, però no s’atreveix a denunciar-lo. La por fa que abandoni la ciutat i marxi a l’estranger per començar una nova vida.

Octubre del 2008, Llançà. Un fet circumstancial, aparentment insignifi cant, desfermarà la tragèdia. Odis, rancúnies i misèries estendran els seus tentacles buscant la venjança. La puta d’oros s’hi veurà plenament involucrada. I aquest cop, no hi haurà pietat.

La puta d’oros és una obra que captiva des del primer moment, amb una trama plena d’emocions i intriga. Elena Torres Girbau ha creat personatges complexos i realistes, amb els quals el lector es pot identificar fàcilment. El llenguatge directe utilitzat en la novel·la transmet l’essència de cada situació de manera crua i impactant.

Amb una narració que alterna entre el passat i el present, l’autora ens permet entendre les motivacions i les conseqüències de les accions dels personatges. La trama es va desenrollant a un ritme accelerat, mantenint l’interès del lector fins a l’última pàgina.

Gregal, la prestigiosa editorial que ha publicat aquesta obra, ha fet un gran servei a la literatura catalana al oferir-nos La Puta D Oros (Edición En Catalán). Aquest llibre és una lectura obligada per als amants dels thrillers i de la narrativa contemporània.

No deixeu passar l’oportunitat de descobrir aquesta apassionant història plena de girs inesperats i personatges fascinants. La Puta D Oros (Edición En Catalán) us mantindrà immersos en el seu món fins a l’últim punt final.

Más sobre La Puta D Oros (Edición En Catalán)

Editorial: Gregal

Cantidad de páginas: 452

Año de publicación: 2015

ISBN: 9788494389894

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: España

Libro y Audiolibro de La Puta D Oros (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada