La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

por Rosa M. Curto

Libro, eBook y Audiolibro de La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán) de Rosa M. Curto

En molts contes populars els animals actuen com persones i, per tant, se’ls atribueixen les seves mateixes qualitats i febleses. Uns són presumits, d’altres són ganduls, n’hi ha d’incompresos i també de refiats. Personatges de conte que, sens dubte, il·lustren la vida real.

La Rateta Que Escombrava L Escaleta és un llibre fascinant escrit per Rosa M. Curto i publicat per la prestigiosa editorial Combel. Aquesta obra captiva els lectors amb la seva narrativa envolvent i les seves il·lustracions vívides que transporten als lectors al món encantat dels contes.

El llibre està escrit en català, la qual cosa permet als lectors endinsar-se en la riquesa de la llengua i gaudir d’una experiència lingüística única. A més, la història és una adaptació d’un conte popular que moltes persones ja coneixen, però amb un gir original que manté l’atenció dels lectors fins a l’última pàgina.

La protagonista d’aquesta història és una rateta que, tot i ser petita i aparentment fràgil, té una gran determinació i valentia. Amb una escombra i una escaleta, la rateta es converteix en la netejadora oficial del bosc, i demostra que fins i tot les tasques més senzilles poden ser importants i transformadores.

El llibre ens ensenya valors com la importància del treball en equip, la superació personal i la importància de no subestimar a ningú, independentment de la seva aparença o mida. A més, les il·lustracions detallades i colorides de Rosa M. Curto aporten vida als personatges i fan que l’experiència de lectura sigui encara més enriquidora.

La Rateta Que Escombrava L Escaleta és un llibre que captiva a grans i petits, i ens recorda que fins i tot les petites accions poden tenir un gran impacte. Aquesta obra és un recordatori de la importància de no subestimar el poder de la determinació i la valentia, i ens convida a reflexionar sobre la vida real a través dels personatges dels contes.

Descobreix aquesta fascinant història i permet-te endinsar-te en un món ple de màgia i ensenyances.

Más sobre La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

Editorial: Combel

Cantidad de páginas: 24

Año de publicación: 2010

ISBN: 9788478647590

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de La Rateta Que Escombrava L Escaleta (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada