La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

por Ali Hazelwood

Libro, eBook y Audiolibro de La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

La nova novel·la de l’autora de La hipòtesi de l’amor, Ali Hazelwood, titulada «La Teoria De L’Amor» és una obra que ens transporta a les vides paral·leles de l’Elsie Hannaway, una física teòrica amb unes habilitats sorprenents per tractar amb persones exigents.

L’Elsie Hannaway, tot i ser professora adjunta a la universitat i tenir l’esperança de convertir-se en docent titular, també es guanya la vida com a nòvia falsa. Amb la seva capacitat d’encarnar qualsevol versió d’ella mateixa que el client desitgi, l’Elsie és capaç de compensar el seu sou gairebé inexistent.

Tot sembla anar bé fins que es troba amb en Jack Smith, el germà gran i arrogant del seu client preferit. En Jack, un físic experimental, ha arruïnat la carrera del mentor de l’Elsie i ha posat en dubte la reputació dels teòrics. Per descomptat, en Jack també forma part del comitè de selecció del MIT, la feina dels somnis de l’Elsie.

L’Elsie està preparada per entrar en una guerra de sabotatge acadèmic, però no pot ignorar les mirades llargues i penetrants d’en Jack. I per si no fos suficient, quan està sola amb ell, no ha de fingir. L’Elsie es veu envoltada per l’òrbita d’un físic experimental, i això farà que posi en pràctica totes les seves teories sobre l’amor.

Amb una trama que combina humor, romance i intriga acadèmica, «La Teoria De L’Amor» ens convida a explorar les dualitats de la vida de l’Elsie i a descobrir si les teories sobre l’amor poden resistir als obstacles més grans.

Publicada per la editorial Fanbooks, aquesta novel·la en català promet captivar els lectors amb una prosa fresca i una trama que manté l’interès en cada pàgina. Una obra perfecta per aquells que busquen una lectura que els mantingui immersos i enganxats fins a l’última paraula.

Descobreix «La Teoria De L’Amor» i deixa’t seduir per les vides paral·leles de l’Elsie Hannaway, una física teòrica que haurà de posar a prova les seves teories sobre l’amor enmig d’un món acadèmic ple de rivalitats i passions.

Más sobre La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

Editorial: Fanbooks

Cantidad de páginas: 448

Año de publicación: 2023

ISBN: 9788419150547

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de La Teoria De L Amor (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada