La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

por Josep Maria Espinas

Libro, eBook y Audiolibro de La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán) és una obra escrita per Josep Maria Espinas, publicada per la prestigiosa editorial La Campana. Aquest llibre ha estat aclamat per la crítica, que el descriu com una obra plena d’emocions i lucidesa.

L’autor, en aquesta obra, aborda el tema de la mort des d’una perspectiva íntima i, al mateix temps, social. Espinas evita el to transcendent i solemne, acostant-se a la mort com a fenomen natural i quotidià, però ple de matisos. Amb una mirada personal, reflexiona sobre aquest tema amb un punt d’humor, ja que la mort és també un fet vital.

La claredat expositiva d’Espinàs és aclamada pels crítics, que destaquen com traspassa idees i emocions amb una senzillesa poc comuna en els savis. La seva prosa és lluminosa, planera, sense greix ni adjectius superfluus. L’autor posseeix una depuració tenaç que es reflecteix en cada pàgina.

La Vella Capitana és una obra que captiva el lector, que es converteix en un viatger en les reflexions de l’autor. En la línia de Montaigne, Espinàs examina racons de la consciència on solem fer-nos trampes. Aquest llibre és un envit especial a la quotidianitat, una invitació a explorar els temes més profunds de la vida i la mort.

La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort és un llibre que no pots deixar de llegir. La seva prosa clara i profunda et captivarà des del primer moment. Descobreix les reflexions íntimes d’Espinàs i deixa’t endinsar en aquest viatge emocionant.

Más sobre La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

Editorial: La Campana

Cantidad de páginas: 136

Año de publicación: 2016

ISBN: 9788416457304

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de La Vella Capitana: Navegant Per La Vida I La Mort (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada