La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

por Raquel Diaz Reguera

Libro, eBook y Audiolibro de La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán) és un llibre escrit per Raquel Diaz Reguera i publicat per la prestigiosa editorial Beascoa.

Aquesta obra ens presenta la història de la Ventafocs, però també ens ofereix una visió més àmplia sobre la seva família i tots els personatges que l’envolten. Coneixerem la seva mare, el seu pare, les seves germanastres, la seva madrastra, els prínceps, els amics, les mascotes i tots els seus secrets, desitjos, il·lusions i pors. Tot això ens és explicat de primera mà per la mateixa Ventafocs, amb tendresa i sense embuts.

Una de les coses que més crida l’atenció d’aquest llibre és la manera en què està narrat. La Ventafocs ens parla directament, fent-nos partícips de la seva vida i de les seves emocions. A través de les seves paraules, descobrim els detalls més íntims de tots els personatges del conte, així com descobriments al·lucinants, anècdotes divertides i fins i tot moments històrics.

La veritat és que la Ventafocs té molts secrets. I aquest llibre ens permet endinsar-nos en la seva vida i conèixer-los tots. Des dels detalls més petits fins als més importants, no hi ha res que la Ventafocs no comparteixi amb nosaltres. Ens deixarà sense alè amb les seves històries i ens farà riure i plorar amb les seves anècdotes.

«Aquesta és la història de la Ventafocs», ens diu la mateixa protagonista. I així comença un viatge fascinant a través de les pàgines d’aquest llibre. Un viatge que ens mantindrà enganxats des del principi fins al final, desitjosos de descobrir què passarà a continuació. La Ventafocs ens convida a ser part de la seva vida i a conèixer-la a fons. I nosaltres no podem resistir-nos a acceptar aquesta invitació.

Amb una prosa cuidada i una narració envolvent, Raquel Diaz Reguera ens regala una obra mestra que ens transporta a un món màgic i fascinant. La Ventafocs ens enamora amb la seva força i valentia, i ens ensenya una versió única i personal del conte clàssic que tots coneixem.

Si busques una lectura captivadora i emocionant, no busquis més. «La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)» és el llibre perfecte per a tu. Deixa’t endur per la màgia de la Ventafocs i gaudeix d’una història que et deixarà sense alè.

Más sobre La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

Editorial: Beascoa

Cantidad de páginas: 88

Año de publicación: 2016

ISBN: 9788448846510

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de La Ventafocs: La Veritable, Veritable Historia Contra Per Ella (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada