Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

por Vv.aa.

Libro, eBook y Audiolibro de Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

El llibre Llengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán), escrit per Vv.aa. i publicat per l’editorial Cruilla, és una obra essencial per a l’aprenentatge de la llengua i la literatura catalanes en el primer curs de batxillerat. Amb un enfocament competencial i una actualització gramatical completa, aquest llibre ofereix centenars de propostes de treball en un entorn virtual d’aprenentatge.

En l’àmbit de la llengua, aquesta obra pren en consideració les últimes indicacions de la GIEC i ofereix una actualització tant conceptual com terminològica. A més, planteja un enfocament competencial de l’ús de la llengua a partir del text, proporcionant una proposta pautada de producció de textos amb orientacions i models en cada unitat. També introdueix exercicis de reflexió lingüística, gramàtica comparada i propostes de treball de recerca per a una concepció científica de la llengua. I per a enriquir encara més l’aprenentatge, ofereix un entorn virtual amb activitats digitals autocorrectives i molts altres recursos.

Pel que fa a la literatura, aquest llibre contextualitza històricament les obres, centrant-se en la relació entre època i text. Estudia la literatura des del punt de vista de l’evolució de les idees i les tendències, enmarcant-les en els grans temes com l’expressió de la intimitat o la literatura d’idees. A més, explora la relació de la literatura amb altres manifestacions artístiques com la música, la pintura i l’arquitectura. Amb un enfocament competencial, analitza els gèneres i les tècniques representatives de cada època a partir dels textos. També ofereix activitats de literatura comparada, propostes de treball de recerca i reflexiona sobre la vigència dels diferents corrents literaris en la societat actual.

Per a optimitzar l’aprenentatge, aquest llibre s’acompanya d’un entorn virtual d’aprenentatge amb recursos digitals organitzats de manera coherent i funcional. El professor disposa de recursos didàctics modificables, guies didàctiques, solucionaris, eines de seguiment i avaluacions, entre altres. També s’inclou una antologia de poesia catalana comentada i amb propostes d’activitats, així com guies de lectura per a les obres prescriptives de modalitat com «Tirant lo Blanch. Episodis amorosos».

Per a l’alumnat, aquest entorn virtual ofereix recursos digitals que ajuden a treballar i assimilar els continguts, així com ampliació d’informació i activitats digitals autocorrectives amb traçabilitat per al professor.

Amb el llibre Llengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán) de Vv.aa., els estudiants de batxillerat tenen a la seva disposició una eina completa i actualitzada per a l’aprenentatge de la llengua i la literatura catalanes. Amb el seu enfocament competencial i l’entorn virtual d’aprenentatge, aquesta obra maximitza la retenció de l’usuari i garanteix un aprenentatge efectiu i complet.

Más sobre Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

Editorial: Cruilla

Cantidad de páginas: 320

Año de publicación: 2019

ISBN: 9788466146227

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Lengua Catalana Iº Batxillerat Literatura 1 Cat (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada