Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

por Joana Raspall

Libro, eBook y Audiolibro de Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

Poemes De Sant Jordi (Edició En Català) – Joana Raspall

El llibre «Poemes De Sant Jordi» és una meravellosa obra escrita per Joana Raspall i publicada per la prestigiosa editorial Bindi Books. Aquesta edició en català ens transporta a un món de poesia i bellesa, captivant als petits i als grans amb la seva magistral combinació de paraules i il·lustracions.

Joana Raspall, una reconeguda autora, afirmava que escrivia per als nens, perquè tinguessin força per a expressar-se i per a parlar un català bonic. En aquest recull, trobareu quatre poemes precisos de Raspall que captiven l’essència de la Diada de Sant Jordi i tot el que aquesta festivitat simbolitza.

Cada poema és una obra d’art en si mateix, i la seva lectura és una experiència enriquidora per a tots els lectors. A més, aquesta edició està magníficament il·lustrada per Mercè Galí, que aporta un toc màgic i visualment captivant a cada pàgina.

El primer poema, «Sant Jordi», ens transporta a la llegenda del cavaller i el drac, captivant-nos amb la seva narrativa evocadora i emocionant. Després, «La rosa» ens convida a admirar la bellesa de la naturalesa i dels sentiments, mentre que «El llibre meravellós» ens revela el poder de les paraules i de la fantasia.

Finalment, «Sol d’abril» ens embolcalla amb la llum i la calidesa de la primavera, recordant-nos que cada dia és una oportunitat per a celebrar la vida i la màgia que ens envolta.

Amb «Poemes De Sant Jordi», els lectors de totes les edats podran gaudir d’aquesta celebració tan especial i deixar-se portar per la bellesa de la poesia i les il·lustracions. Aprofiteu aquesta oportunitat per a submergir-vos en aquest món màgic i descobrir tot el que Joana Raspall i Mercè Galí tenen per a oferir.

Celebreu la Diada de Sant Jordi amb aquests poemes i deixeu-vos inspirar per aquesta obra poètica única. Endinseu-vos en les pàgines d’aquest llibre i deixeu que la vostra imaginació prengui volada. Sense dubte, «Poemes De Sant Jordi» és una lectura imperdible que us captivarà fins a l’última pàgina.

Más sobre Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

Editorial: Bindi Books

Cantidad de páginas: 10

Año de publicación: 2020

ISBN: 9788412108002

Encuadernación: Tapa Dura

Lugar de edición: Es

Libro y Audiolibro de Poemes De Sant Jordi (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada