Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

por Adrienne Rich

Libro, eBook y Audiolibro de Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán) – Adrienne Rich

Vint-i-un poemes d’amor -en realitat, vint-i-dos-, en edició bilingüe, és la segona traducció a la nostra llengua d’un llibre d’Adrienne Rich que inclou una introducció molt completa a la persona i l’obra de l’autora, i dos assaigs, inèdits així mateix en català, que complementen tant els poemes com l’ideari i l’activisme lèsbics d’una escriptora imprescindible.

Aquesta edició de «Vint-I-Un Poemes D Amor» escrita per Adrienne Rich, publicada per la editorial Universitat De Valencia. Servei De Publicacions, és una joia per als amants de la poesia catalana i l’activisme LGBT. Amb una introducció detallada que ens introdueix a la vida i obra de l’autora, així com dos assaigs inèdits en català, aquest llibre és una oportunitat única per aprofundir en l’univers poètic d’Adrienne Rich.

Els vint-i-dos poemes d’amor que conformen aquesta col·lecció són una mostra de la profunda sensibilitat i l’habilitat literària de Rich. Amb una prosa lírica que captiva l’ànima del lector, cada poema ens transporta a un món d’emocions intenses i reflexions profundes sobre l’amor i la sexualitat. És una obra que ressona en el cor del lector i desperta la seva pròpia exploració dels temes més íntims de la vida.

A més dels poemes, els assaigs inèdits en català que acompanyen aquesta edició amplien la nostra comprensió de l’obra d’Adrienne Rich. A través d’ells, podem explorar l’ideari i l’activisme lèsbic de l’autora, així com entendre el context sociopolític en el qual es van escriure aquests poemes. Aquesta perspectiva ens permet apreciar encara més la importància de Rich com a escriptora i activista.

Malgrat el temps transcorregut des de la publicació original en anglès d’aquesta col·lecció, l’obra de Adrienne Rich continua sent rellevant i impactant. La seva veu ressona en les pàgines d’aquest llibre, captivant el lector i commovint-lo en cada poema. És una obra que no només satisfarà l’amant de la poesia, sinó també aquells que busquen una exploració més profunda de la condició humana i les relacions personals.

«Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)» és una obra que no es pot passar per alt. Amb la seva riquesa literària i la seva importància com a manifest de l’activisme lèsbic, aquest llibre captivarà i emocionarà els lectors. És una oportunitat de connectar amb les emocions més profundes i reflexionar sobre l’amor i la sexualitat des d’una perspectiva única.

Más sobre Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

Editorial: Universitat De Valencia. Servei De Publicacions

Cantidad de páginas: 100

Año de publicación: 2019

ISBN: 9788491344292

Encuadernación: Tapa Blanda

Lugar de edición: Valencia

Libro y Audiolibro de Vint-I-Un Poemes D Amor (1974-1976) (Edición En Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada